Hardloopschoenen moeten goed passen. Niet alleen aan je voeten, maar ook bij je doel, je techniek, je gewicht en eventuele blessures.
Op basis van een uitgebreide voetscan, een videoanalyse en je oude schoenen (tip: neem je huidige loopschoenen mee) is er een aantal modellen die bij je passen. Met ons ruime aanbod aan merken zit daar altijd de juiste schoen voor je tussen.

Hardlopen is één van de specialismen van SPORT 2000 Banne Sports. Met onze gedegen kennis en ervaring, kunnen wij je als geen ander adviseren. Wij werken alleen met topmerken en testen onze producten gewoon zelf. En omdat wij onafhankelijk zijn verkopen wij je geen producten waar jij niet verder mee komt. Wij helpen je goed van start te gaan. En nog beter te finishen. Omdat we weten wat hardlopen zo mooi maakt!

Maak via onze website een afspraak voor een FITS YOU loopanalyse door onze sportpodoloog. Deze analyse duurt ca. 30 minuten en kost € 25,=. Bij aankoop van een paar hardloopschoenen is deze analyse zelfs geheel gratis! Wij zijn ma t/m vrijdag geopend tot 19.00 uur; zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

 

populaire Running Sport schoenen